Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Rokonsals, maigs konservants

Rokonsals, maigs konservants
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.55€ (Ls 1.09)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0711
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Tilpums:

INCI: Benzil Alkohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid

 Rokonsal ir caurspīdīgs, biezs šķidrums, kas sastāv no benzilspirtabenzoskābes un sorbīnskābes glicerīna šķīdumā. 

 Šo sastāvdaļu kombinācijā tas ir efektīgs konservants, kas darbojas pret rauga sēnīti, pelējumu un baktērijām. Rokonsalam ir nedaudz specifisks aromāts, ko labi pārņem citu sākvielu aromāti, bet tas nav jūtams gatavā produktā. Lai produkta iedarbība būtu maksimāla, svarīgi izmērīt gatavās emulsijas PH līmeni. Vajadzības gadījumā to var regulēt ar pienskābi, lai PH līmenis nepārsniegtu 5.

Derīguma termiņš produktiem, kam pievienots Rokonsals, atkarībā no konservanta pielietotās devas emulsijā, ir no 3 līdz 6 mēnešiem. Ilgāks uzglabāšanas laiks nav ieteicams, jo Rokonsals, kā dabisks konservants, kavē mikroorganismu vairošanos un attīstību, bet tos nenonāvē. Rokonsalam ir laba ādas panesība, bet kā jebkurš konservants, dažiem cilvēkiem var izraisīt arī kādus nepanesības simptomus.

Lietošana: visās emulsijās, šampūnos un dušas želejās. Pievieno gatavam, atdzisušam produktam.

Daudzums: Emulsijās līdz 1 % (1-2 pilieni uz 10 gr. produkta), tenzīdu formulās 0,2 % (1-2 pilieni uz 50 ml)

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.