Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Stearīnskābe

Stearīnskābe
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.53€ (Ls 0.37)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0734
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

Stearīnskābe

INCI: Stearic Acid

 Stearīnskābe palīdz atjaunot ādai tās aizsargājošās funkcijas. Tai ir lieliskas slīdošas un eļļojošas īpašības.

Kosmētikā to izmanto kā emulgatoru un stabilizatoru, jo stearīnskābei ir struktūrveidojoša funkcija. Tā padara produktus necaurspīdīgus.

Stearīnskābi lietoto kā biezinātāju šampūnu, ziepju, zobu pastu gatavošanā arī skūšanās līdzekļos, jo tas nodrošina labu skuvekļa slīdi un aizsardzību pret savainojumiem.

Lietošana: krēmiem un losjoni 2-5 % ;

Ziepēs un kosmētikas cietos stick līdzekļos - līdz 25 % .

Stearīnskābes saturs 92-96 %

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.