Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Sanftīns

Sanftīns
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.57€ (Ls 1.10)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0772
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Svars:

Sanftīns

INCI Sucrose Cocoate


Sanftīns ir ļoti maigs, ekoloģiski sertificēts tenzīds, kas tiek izgatavots no kokosa eļļas taukskābēm un cukurbiešu cukura. Sanftīns ir nopērkams baltas pastas veidā, kam ir izteikta smarža. Tā pH vērtība ir apmēram 7. Pateicoties augstajam mazgājošo substanču saturam, šo amfotenzīdu nav nepieciešams konservēt.

Sanftīns ir amfotērs tenzīds un satur 65% mazgājošo substanču (WAS).

Sanftīns kopā ar citiem tenzīdiem kā ko-tenzīdu izmanto šampūnos, intīmās kopšanas losjonos un dušas želejās. Kā amfotērais tenzīds Sanftīns mazina elektrostatisko matu uzlādēšanos un iedarbojas kā maigāk tīroša piedeva ādas kopšanas preparātos, piemēram, tīrošie pieniņi vai dušas krēmi. Dažkārt Sanftīnu izmanto kā emulģējošu komponentu emulsijās. Sanftīns tiek augstu novērtēts ne tikai tā maiguma dēļ, bet arī dēļ tā spējas mazināt citu tenzīdu iedarbību, tā mitrinošām un kopjošām īpašībām. Tā specifiskā smarža nepieciešamās devās, kas ir nelielas, ir pieņemama.

Vairāk lasīt šeit.


Mazgājošā substance: 65 %

Tenzīda grupa: amfotērs

Deva: 0,5 – 5 % gala produktā


Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Sanftīns
Nospiediet lai palielinātu