Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Šī sviests, auksti spiests

Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.60€ (Ls 0.42)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0607
Vidējais vērtējums: 5 no 5 zvaigznēm!

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

Šī sviests, auksti spiests

nerafinēts

(Butyrospermum Parkii)

Iegūst Ganā (Āfrika) Ir viegli iedzeltens ar maigu aromātu, kas neiespaido kosmētikas produkta kopējo aromātu. Pielikumā -Citas bildes- ir redzama ģimene, kas iegūst Šī sviestu. (Nav viegls darbs!)

Pielietojums: universāls konsistences veidotājs krēmos un losjonos, īpaši sausai, jūtīgai, bojātai un nobriedušai ādai. To var izmantot pie psoriāzes, neirodermīta un citu ādas iekaisumu atveseļošanā. 

Lieto matu kopšanas līdzekļos, kas paredzēti sausu, trauslu matu kopšanai. Saules aizsargproduktos un produktos, kas paredzēti lietošanai pēc sauļošanās.

Labs efekts sausas ķermeņa ādas kopšanā ir ķermeņa sviestam, ko gatavo kombinējot šī sviestu ar kādu no pamateļļam (ieteicamā attiecība 50:50) piemēram Džodžobas vai Mandeļu eļļu, klāt pievienojot 1-2 pilienus ēterisko eļļu uz 10 gramiem gatava produkta.

Daudzums: krēmos un losjonos 3-10%, speciālajos kopšanas līdzekļos var izmantot tikai Šī sviestu vienu pašu.

Par šī sviestu vairāk lasīt šeit.

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu
Šī sviests, auksti spiests
Nospiediet lai palielinātu