Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Mango sviests

Mango sviests
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.00€ (Ls 0.70)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0606
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

Mango sviests, rafinēts 

INCI: Mangifera Incida

   Mango koki aug Indijā un Birmā, bet tos kultivē arī Spānijā un Kanāriju salās. Līdz 2kg smagajam auglim ir liels, taukus saturošs kodols no kura, izmantojot spiešanas tehnoloģiju, iegūst mango sviestu. Tirdzniecībā pārsvarā pieejami smilšu krāsas rafinēti tauki, kas kūst 35-40 grādu temperatūrā. Mango sviestam tikpat kā nav aromāta un tam ir taukaina konsistence. Mango sviests satur 6,5% palmitīnskābes, 42,5% stearīnskābes, 45% eļļas skābes, 3% linolskābes.

 

Mango sviests labi iesūcas ādā un ir mitrinošas, izlīdzinošas un mīkstinošas īpašības. Mango sviests uz ādas ir vieglāks un mitrāks nekā basijas - šī sviests. Mango sviestu var izmantot kā šī sviesta aizvietotāju, tāpat kā visus pārējos sviestus, mango sviestu nevajag karsēt, bet gan nedaudz uzsildīt.

Cilvēkiem ar pelēcīgu sejas krāsu (smēķētājiem) mango sviests 2-kārt. izbalina ādu un piešķir īpašu mirdzumu. Protams, mango sviests jājauc ar pamateļļām.

 

Pielietojums: recinātājs vieglām emulsijām, balzāmiem, lūpu kopšanas līdzekļos, saules aizsarglīdzekļos un produktos lietošanai pēc sauļošanās. Sejas un roku krēmos, un matu kopšanas līdzekļos.

 

Daudzums: emulsijās 5-10%, pārējos 50%

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.