Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Tangerīns, ēteriskā eļļa

Tangerīns, ēteriskā eļļa
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.99€ (Ls 1.40)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0047
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Tilpums:

100% tīra ēteriskā eļļa

Izcelsme: Brazīlija

INCI: Citrus reticulata

Tangerīns nav botānisks termins, tas ir citrusa auglis - sava veida mandarīns, nedaudz iegarens, spilgti sarkani oranžā krāsā ar piebriedušu, viegli noņemamu mizu. Par dzimteni tiek uzskatīta Ķīna, pašlaik to audzē tropu zemēs - Āzijā, Indijā, Japānā, Vidusjūras salās, Brazīlijā, ASV (Floridā). Tangerīna ēterisko eļļu izgatavo no augļiem ar aukstā spieduma metodi, saglabājot visas noderīgās īpašības.

Tangerina ēteriskā eļļa, tāpat kā citas ēteriskās eļļas tiek izmantotas atšķaidot bāzes eļļā vai nelielās koncentrācijās pievienojot kosmētikas produktiem. 

Kosmētikā tangerīns ieteicams kā ādas atjaunojošs līdzeklis, kas uzlabo asinsriti, ādas toni un krāsu. Sastāvā esošie vitamīni pozitīvi ietekmē daudzus organisma aspektus. E vitamīns bagātina un atjauno ādas šūniņas, C vitamīns palīdz novērst pārmērīgu ādas pigmentāciju, A vitamīns aizsargā no mitruma zuduma, B vitamīns rūpējas par matu un nagu vispārējo stāvokli.

Tangerīns tāpat kā mandarīns, ir labs palīgs pret celulītu - stimulē limfas plūsmu un palīdz tikt galā ar "apelsīna mizas" reljefu, mitrina, padara ādu gludu un elastīgu. To pievieno krēmiem, losjoniem, eļļas želejām. Masāžās, pievienojot pie bāzes eļļas, izmanto, ja ir problemātiska āda.

 

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.