Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Krustnagliņa, ēteriskā eļļa

Krustnagliņa, ēteriskā eļļa
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 2.50€ (Ls 1.76)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0038
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Tilpums:

100% tīra ēteriskā eļļa

Ražotājvalsts: Madagaskara

INCI:Eugenia caryophyllus                                                  

Krustnagliņas ēterisko eļļu iegūst nevis no mums zināmiem neļķu ziediem, bet  no mūžzaļiem krustnagliņu kokiem, kas aug galvenokārt tropu zemēs.

Eļļu iegūst no zariem, lapām un pumpuriem. Bet viskvalitatīvākā ir krustnagliņu eļļa, kas iegūta no pumpuriem. Ēteriskā eļļa ir spēcīga ar asu, pikanti vircotu un saldu augļu smaržu.

Krustnagliņas ēteriskā eļļa tiek plaši izmanto kosmētikā kā vienreizējs līdzeklis taukainas ādas kopšanā, jo tai ir spēcīgas pretiekaisuma, antibakteriālas un antiseptiskas īpašības, kas samazina iekaisumu, cīnās ar infekcijām un nedaudz sausina ādu, tādējādi risinot galvenās taukainas ādas problēmas. Tā ne tikai palīdz novērst pinnes, bet arī to turpmāku rašanos, nogalinot infekcijas epidermas augšējos slāņos.

Ieteikums: krustnagliņas eļļu tīrā veidā lietot tikai mazos daudzumos, un tad arī uz konkrētām problēmātiskām ādas vietām. Pie hroniska ādas iekaisuma ārstēšanas krustnagliņu eļļu vislabāk izšķīdināt kādā augu eļļā (smiltsērkšķu, vīnogu sēkliņu, vai melnās ķimenes), uz divām tējkarotēm augu eļļas 3-4 pilienus ēterisko eļļu. 

Ēterisko krustnagliņas  eļļu var izmantot kā atsvaidzinošu toniku nogurušai un jau savītušai sejas ādai, nedaudz pievienojot krēmam, losjonam vai kādai augstvērtīgai augu eļļai.

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.