Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Anīss, ēteriskā eļļa

Anīss, ēteriskā eļļa
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 5.00€ (Ls 3.52)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0010
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

100% tīra ēteriskā eļļa

INCI: Pimpinella anisum

Izcelsmes valsts: Spānija

  Anīsa ēteriskajai eļļai piemīt spēcīgas tonizējošas, antiseptiskas īpašības. Tā ir ieteicama, lai noņemtu depresiju, stresu, nervozitāti, (raudāšanu bērniem, uzbudināmību pieaugušajiem), dod veselīgu miegu. Izmanto pie klepus, saaukstēšanās, gripas, balss zuduma saslimšanas. 

 Kosmētikā Anīsu eļļa ir piemērota un ieteicama nobriedušas, vītušas ādas kopšanai. To var pievienot krēmiem, losjoniem, šampūniem, jo uzlabo ādas elastību un normalizē hidrolipīdu līdzsvaru. Anīsa ēteriskā eļļa ir ieteicama pret matu izkrišanu, kas palīdz nostiprināt matu saknītes. 

 Ar regulāru lietošanu normalizējas ūdens līdzsvars ādā. Lietojot Anīsa eļļu āda kļūst elastīga un paaugstinās tās tonuss. 

5-6 pilieni Anīsa ēteriskās eļļas pievienot 10-15g (ml) krēma bāzei, tonikam, losjonam, šampūnam.

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.