Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Koriandrs, ēteriskā eļļa

Koriandrs, ēteriskā eļļa
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 4.40€ (Ls 3.09)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0084
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

 100% tīra ēteriskā eļļa

INCI: Coriandrum sativum

Izcelsmes valsts-Krievija

Koriandrs vai Kindza ir viengadīgs zālaugs, ko tradicionāli izmanto kā garšvielu. Kultivēta kopš seniem laikiem dažādos kontinentos. Šī auga pieminēšana ir atrodama arī  Vecajā Derībā un senās Indijas rakstu sanskritā.

Koriandrs ir sauli mīlošs augs, kas aug kopā ar citām augu kultūrām. Kulinārijā izmanto gan lapas,  gan sēklas, tiem ir dažāda smarža. Svaigās lapās  kaloriju procents ir ļoti zems, tikai 23 kcal. kamēr kaltētās lapās un sēklās, tas palielinās 10 reizes. Lieto kulinārijā, medicīnā, kosmētikā, aromterapijā un alkoholisko dzērienu ražošanā.

Kosmētikā plaši izmanto Koriandra ēterisko eļļu, pievienojot dažādiem losjoniem, krēmiem un tonizējošiem ādas kopšanas produktiem. Koriandrs ārstnieciski iedarbojas uz pinnēm un aknēm, noņem nelielus iekaisumus un novērš ādas lobīšanos, palīdz pret tūsku un maisiņiem zem acīm. Krēmus, kuros ir koriandrs, izmanto arī kā balinātājus. Anti-age kosmētika, kurā ir koriandra ēteriskā eļļa, ir efektīvs līdzeklis ādas šūnu  atjaunošanās procesiem,  lai saglabātu dabisku skaistumu.

Koriandru efektīvi izmanto matu kopšanā. Tas palīdz nostiprināt matu saknītes un novērš priekšlaicīgu nosirmošanu. Normalizē tauku dziedzeru sekrēciju, kas  cīnas pret blaugznām un labvēlīgi ietekmē taukainu matu saknes. Matu maskas un kondicionieri, kuros ir koriandrs, intensīvi baro un stiprina bojātus, plānus un krāsotus matus. 

 Tas ir dabisks aromatizētājs - dezodorantos, īpaši populārs vīriešu kosmētikā. 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.