Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Džodžobas eļļa, auksti spiesta

Džodžobas eļļa, auksti spiesta
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.89€ (Ls 1.33)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0207
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Tilpums:

 INCI: Simmondsia Chinensis

 Džodžobas (Jojobas) eļļa pēc sava sastāva ir šķidrs augu vasks.

 Eļļas sastāvs ir vistuvākais cilvēka ādas taukiem, kurus sauc par sebumu. Sebums palīdz ādai saglabāt mitrumu un maigumu. Kad āda, dažādu apstākļu ietekmē šo sebumu neražo pietiekamā daudzumā, tai nepieciešama palīdzība un džodžobas eļļa šajā situācijā ir vispiemērotākā. 

  Džodžobas eļļa ir bez smaržas, un tāpēc tā ir lielisks pamats dabiskajām smaržām. Jojoba eļļa ir antialergēns, un ir piemērota visiem ādas tipiem. Tās dziļā iedarbība regulē mitruma līdzsvaru un padara ādu gludu un elastīgu, nostiprina saistaudus un novērš krunciņu veidošanos. Lieliski veido ādā aizsardzību pret mitruma zudumiem un  nevēlamiem kairinājumiem. Satur ādu nomierinošas sastāvdaļas, vitamīnus un minerālivielas. Var lietot vienu pašu uz mitras ādas, vai kombinēt ar citām eļļām un, pievienojot ēteriskās eļļas, viedot burvīgus gan sejas, gan ķermeņa eļļu maisījumus.

 Pamateļļa visiem ādas tipiem, arommasāžām, pamateļļa dabiskajām smaržām, lūpu kopšanas līdzekļos, kosmētikas noņēmējos, attīrošajos krēmos, ķermeņa un sejas krēmos, matu kosmētika, zīdaiņu un mazu bērnu kopšanai.

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.