Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Emulsans II HT augu izcelsmes emulgators

Emulsans II HT augu izcelsmes emulgators
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.90€ (Ls 0.63)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0752
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

  Emulsans II HT

 INCI: Methyl Glucose Sesquistearate

 Emulsans tiek iegūts no augu izcelsmes izejvielām – palmu eļļas un cukura, pēc ķīmiskā raksturojuma: PEG nesaturošs, nejoniska eļļa, ūdenī augu izcelsmes emulgators uz metilglikozīda un stearīnskābes mono un diesteru maisījumu bāzes. Tai pat laikā tam ir ādu kopjošas īpašības. Tas ir mitrinošs, kas īpaši svarīgi sausām ādām. Emulsans ir piemērots gan sausai, jūtīgai ādai, gan arī taukainai, nelīdzenai ādai. Tirdzniecībā pieejamas gaiši dzeltenas Emulsana pastilas. 


 Emulsans veido emulsijas, kuras savu stabilitāti nezaudē temperatūru svārstību gadījumā un arī, ja tiek pievienots sāls un Urea. Emulsanu ir ieteicams pievienot krēmiem, kuru tauku fāze ir 20 - 40% (krēmi) un 15 - 25% (losjoni), pagatavošanai. Tas ir izcils receptēs ar augu ekstraktiem, elektrolītiem, UV filtriem, proteīnu derivātiem un citām aktīvajām vielām, kuras citās receptēs ātri zaudētu savu stabilitāti: emulsana pH vērtība krēmos ir 3,5 - 8,5, losjonos ap 5,5. Šī iemesla dēļ to labprāt izmanto kombinācijā ar pH jūtīgiem emulgatoriem, piemēram, Tegomuls®. Sākumā iegūtā masa ir nosacīti šķidra, bet jau pēc pāris stundām tā iegūst patīkamu, krēmīgu konsistenci. Emulsijas konsistences stabilitāti vēl var uzlabot pievienojot cetilspirtu. Emulsijas viegli klājas uz ādas ar izlīdzinošu efektu.
 

Apstrāde
  Fāžu temperatūrai vajadzētu būt 65 grādiem, losjoniem ar lielāku ūdens saturu apmēram 80 grādiem. Emulsana izgatavotājs iesaka emulgatoru izkausēt tauku fāzē un maisot pievienot ūdens fāzi. Alternatīvi varat izmantot One-Pot metodi - sajaukt abas fāzes kopā un tikai tad sākt maisīt, lai novērstu nestabilas ūdens-eļļā emulsijas veidošanos.

 
Emulsanam vajadzīga jaudīga maisīšana ar mikseri vai blenderi un to var pievienot nelielās devās, tādējādi iegūstot patīkamas, smalki sajauktas emulsijas. Emulsijas ar emulsanu, atkarībā no izvēlētās apstrādes metodes, var būt šķidras, taču jau pēc dažām stundām tās sabiezē.
 

Losjoniem un viegliem fluīdiem lieto apmēram 2-3%, kombinācijā ar nelielu daudzumu konsistences veidotāju, piemēram, cetilspirtu, cetilpalmitātus, vai cetearilspirtu. 0,1- 0,2% recinātāja paaugstina temperatūru stabilitāti.
 
Krēmiem lieto 2-4% emulsana, papildinātu ar 2-7% konsistences veidotāju. Arī šajā gadījumā ražotājs kā stabilizējošu un viskozitāti paaugstinošu komponentu iesaka biezinātāju-želejveidotāju.

 Vieglākas emulsijas iegūsiet izvēloties eļļas ar labākām izplūšanas īpašībām un zemāku viskozitāti, papildinot tās ar kokosa vai babasu eļļu.  

Pielietojums: labs emulgators sausai, dehidrētai ādai

Daudzums: 2-3% losjoniem, 4-6% krēmiem

 

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.