Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Cetilalkohols

Cetilalkohols
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.57€ (Ls 0.40)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0751
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

 Cetilalkohols

INCI: Cetyl Alcohol

Cetilalkohols, jeb Cetilspirts pieder alifātisko spirtu grupai. Saukts arī par palmitilspirtu ir lipofila taukviela. Mūsu cetilspirts tiek izgatavots sintētiski kā baltas skaidiņas vai lodītes, kurām nav smaržas.  
 
Cetilspirts kūst 49 grādos spirtā vai eļļās, taču tas nešķīst ūdenī. Kosmētiskajos preperātos cetilspirtu izmanto kā konsistences veidotāju, koemulgatoru un mīkstinātāju (cetilspirts dod mīkstinošu, nogludinošu substanci). Tas maina emuslijas iesūkšānās īpašības: ādā iesūcas ievērojami ātrāk, nerodas taukaina sajūta un emuslsija uz ādas taukaini nespīd. Šo īpašību dēļ to izmanto roku krēmos.
 
Nevajadzētu 
pievienot cetilspirtu kopā ar klasiskajiem emulgatoriem vairāk kā 3% emulsijām, bet krēmiem, kas paredzēti sausas sejas ādas kopšanai nevajadzētu pievienot vairāk kā 1,5% (lai gan tie, kuriem ir taukaina sejas āda novērtētu ātro emulsijas iesūkšanos ādā). Kombinācijā ar lizolecitīnu vai citiem lecitīniem tas minētajos daudzumos zaudē savu vaskainību un veido emulsijas ar patīkamām uzklāšanas īpašībām. Cetilspirta spēja piesaistīt mitrumu nosaka, ka nelielās devās (0,5 – 1%) ir izcili piemērots sausai ādai. Vairāk lasīt šeit.

 
Pielietojums: emulsijās, kas paredzētas taukainas, netīras ādas kopšanai. Nelielās devās to var pievienot arī krēmiem, kas paredzēti sausas ādas kopšanai, roku krēmos, tīrošajos losjonos un skrubjos, kondicionieros visiem matu tipiem.
 
Daudzums: 0,5- 1% sausai ādai, parasti līdz 3%.


Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.