Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Skvalāns augu izcelsmes

Skvalāns augu izcelsmes
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 2.01€ (Ls 1.41)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0726
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Tilpums:

Skvalāns, augu izcelsmes

INCI: Squalane

 Skavlāns ģenerē maigu, zīdainu, netaukainu ādas sajūtu un nerada niezi. Skvalāns labi ietekmē kosmētikas iesūkšanās spējas un ar savu zemo viskozitāti uzlabo emulsijas izplūšanas īpašības. Recepēs tiek izmantots kā lipīdu komponents. Šajā gadījumā jāņem vērā, ka dēļ tā zemās viskozitātes emulsijai ir šķidrāka konsistence. Arī matu kopšanas līdzekļos (piedeva šampūniem vai Leave In produktiem) skvalānu, pateicoties iepriekšminētajām īpašībām, ir lietderīgi izmantot kopā ar brokoļu sēklu eļļu- lieliski piemērots viegliem, dabiskiem matu kopšanas produktiem un emulsijām ar pigmentiem (tonāliem krēmiem).

Apraksts un pielietojums šeit

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.