Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Allantoina pulveris

Allantoina pulveris
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.85€ (Ls 0.60)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0717
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Svars:

 INCI: Allantoin

   Allantoins ir vielmaiņas blakusprodukts, kas dabā sastopams kastaņkoka mizā, kviešu asnos un melnsaknē. Arī tauksaknē, kas jau gadsimtiem ilgi ir zināma kā brīnumlīdzeklis kaulu saaudzēšanā un brūču dziedēšanā, viena no galvenajām šo procesu veicinošajām sastāvdaļām ir Allantoins.

 Allantoins ir kosmētikas gatavotāju iemīļota aktīvā viela, kas veicina krēma iesūkšanos ādā, uzlabo mitruma līmeni, veicina šūnu atjaunošanos un iekaisuma mazināšanos. Lieto ļoti mazās devās, tikai 0,1 līdz 0,5 %. Allantoinam ir laba panesamība, tāpēc to izmanto galvenokārt sakairinātas, sausas un jūtīgas ādas kopšanas produktos, kā arī produktos pēc skūšanās.

 Iestrādāšana kosmētikas produktos: Allantoins šķīst ūdenī, tātad pievienojams karstai ūdens fāzei. Tas nav termojūtīgs un veido šķīdumu ar viegli skābu pH līmeni - 4,5 līdz 6.

 

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.