Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Kandelila vasks

Kandelila vasks
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 0.75€ (Ls 0.53)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0600
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

Kandelila vasks

INCI: Candelilla cera

Kandelila vasks tiek iegūts no Kandelila krūma lapām un zariem, kuri ir plānā kārtiņā pārklāti ar vasku, kas pasargā augu no pārkaršanas un pārmērīgiem ūdens zudumiem.

Kandelila vasku izmanto pārtikas industrijā un tajā tas ir atpazīstams E-vielu sarakstā ar apzīmējumu E 902. Kosmētikā to izmanto dažādu produktu pagatavošanai, visbiežāk dekoratīvajā kosmētikā: lūpu krāsās, laineros, spīdumos, skropstu tušās un citos, jo tas ļoti labi piesaista pigmentus, nodrošinot to vienmērīgu klājumu, lietojot skropstu tušās un sauļošanās produktos paaugstina ūdensnoturību. Kandelila vaskam ir augsta un stabila kušanas temperatūra, kas nodrošina kosmētikas produktu konsistences stabilitāti, neļaujot karstumam pārāk strauji izkausēt tādus produktus kā lūpu krāsas, balzamus vai sviestus.

Kušanas temperatūra: 70-75°C.

Recepte ar kandelila vasku:

Kokosa putotais sviests

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.