Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Lanolīnvasks

Lanolīnvasks
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.85€ (Ls 1.30)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0740
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

 

Lanolīnvasks

INCI: Lanolin Alcohol

Lanolīnvasku iegūst no lanolīna sastāvā esošā vaska nepārziepojamās daļas.

Lanolīnvaska galvenā īpašība ir ādas virsējā aizsargslāņa stiprināšana un mitruma papildus piesaistīšana ādas virsējam slānim, tādējādi sargājot arī no mitruma zudumiem ādas dziļākajos slāņos. 

Pielietojums, iedarbība:

Emulsijās lanolīnvasku izmanto kā mitrinātāju, mīkstinātāju, kas veicina arī iesūkšanos un kā eļļa-ūdenī emulgatoru. Tas ir stabils emulgators un nav jūtīgs pret dažādiem pH līmeņiem.To var izmantot gan kā emulgatoru, gan kā ko-emulgatoru kopā ar lanolīnu, gan arī kā kopjošu, atjaunojošu lipīdu dažādās emulsijās, sviestos un balzāmos. Var izmantot lanolīna vietā, bet jārēķinās, ka tas palielinās viskozitāti – produkts būs biezāks un cietāks.

Apstrāde: kūst apm. 58 – 65 °C, tauku fāzē. 

Daudzums:

5-7% kā pamata emulgators, bet kombinējot ar lecitīniem, vasku vai lanolīnu

2-7 % kā kopjošs komponents balzāmos

Līdz 2 % kā kopjošs komponents emulsijās. 

Vairāk informācijas par lanolīnvasku un receptes šeit.

 

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.