Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Ceralan

Ceralan
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 2.01€ (Ls 1.41)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0604
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

 

 Ceralan

 

INCI: Polyglyceryl-3 Beeswax

Šī kosmētikas izejviela tiek iegūta no bišu vaska, pareizāk, tas ir bišu vaska derivāts, kas pārstrādes procesā tiek pārveidots, uzlabojot ko-emulģējošās īpašības. Ceralan ir gaiši dzeltenas, smalkas vaska lodītes, kas kūst 63-65°C temperatūrā.  Ar to var pagatavot jaukas eļļas želejas un lietot kā konsistences veidotāju. Papildus informāciju lasiet šeit.

 

 

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.