Iepirkumu Grozs
0 produkti
 
Valūta
 

Karnauba vasks

Karnauba vasks
Nospiediet lai palielinātu
Cena: 1.14€ (Ls 0.80)
Pieejamība: Ir noliktavā
Produkta Nr.: 0609
Vidējais vērtējums: Nav vērtēts

Pieejamās izvēles:
Daudzums:

INCI: Cera Carnauba

 

Karnauba vasks tiek iegūts no speciālas palmu sugas. Pateicoties savai īpašās cietības pakāpei, tas tiek pielietots galvenokārt dekoratīvajā kosmētikā – lūpu balzāmos, lūpukrāsās.

Kušanas t. 80-85 grādi C. Lieto 0,5-10 % no tauku fāzes.

 

Uzrakstīt atsauksmi
Vārds:


Atsauksme: Piezīme: HTML nav tulkots!

Vērtējums: Slikts            Labs

Lūdzu ierakstiet kodu:

Šim produktam nav citas bildes.